Untitled
24 apr 2014
week 45: 18 t/m 24 april

Op 18 april was Mark eerder thuis van zijn werk en zijn we met zijn vieren naar de winkel gewandeld.
Laura heeft op 19 april haar eerste kunstwerk gemaakt: een vingerverfschilderij voor tante Willeke’s verjaardag. Daar zijn we ’s middags geweest. Ze moest even wennen aan de drukte, maar was daarna weer lekker vrolijk. Toen Laura moe werd, hebben we haar in het campingbedje gelegd, maar ze wilde niet slapen. Ze heeft nog een tijdje in haar slaapzak op schoot gezeten en is daarna dan toch gaan slapen. ’s Avonds heeft Laura nog even lekker in bad zitten gespetterd.
Op 20 april, 1e paasdag, zijn we bij opa en oma Van Mierlo geweest. We hebben met zijn allen paaseitjes gezocht. Esther heeft Laura haar flesje gegeven en daarna is Laura lekker gaan slapen. Thuis heeft Laura voor de eerste keer op de trampoline gezeten.
We zijn op 21 april, 2e paasdag, naar opa en oma Van Aerle geweest. Laura heeft wat gedronken en een koekje gegeten. Toen begon ze wat te huilen omdat ze moe was. We hebben haar in haar campingbedje gelegd, maar ze wilde niet gaan slapen. In haar slaapzak heeft ze nog even op schoot gezeten, daarna is ze dan toch gaan slapen.
Op 22 april zijn we naar de winkel gewandeld. We hebben lekker in het zonnetje in de tuin een koekje gegeten en thee gedronken.
Bas, Laura en ik zijn op 23 april naar tante Helmie geweest; die was jarig vandaag. Tante Monique, Esther en Lars waren er ook. We zijn naar huis gegaan toen Laura moe werd. We hebben een boterham gegeten en daarna is Laura lief gaan slapen. Ze heeft vanmorgen niet geslapen en ’s middags van 13.00 tot 16.00. Ze heeft lekker in de tuin op het gras rondgekropen, maar ik heb haar daar toch maar vanaf gehaald, omdat ze steeds blaadjes pakte en in haar mond stopte.
Op 24 april kwamen opa en oma Van Aerle ’s morgens op bezoek. ’s Middags zijn we even een boodschap gaan doen en daarna zijn we bij Lieke, Julian en Sophie op bezoek geweest. We hebben lekker in de tuin gezeten. Laura heeft op een deken op het gras gezeten en met het speelgoed van Sophie gespeeld. Tijdens het avondeten liet Bas even zien dat hij goed op zijn zusje kan passen: ik had alle kleine spulletjes opgeruimd, zodat Laura kon kruipen terwijl Mark, Bas en ik aan het eten waren. Bas vroeg: “wat heeft Laura in haar mond?” Ze had het wiel van een van de auto’s van Bas in haar mond had gestopt. Na het eten heeft Laura samen met mij op de trampoline gezeten, terwijl Bas om ons heen rende.
Laura is zo’n vrolijk meisje! Ze lacht veel en brabbelt er zijn best op los.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative